facebook-cover.png
Image

ΠΕΝΤΕΛΗ8/3/2020

Μεγάλος χορηγός και φέτος η πλέον εξειδικευμένη εταιρεία στο χώρο του ορεινού τρεξίματος Salomon με προϊόντα φτιαγμένα από αθλητές για αθλητές.

Όπως και πέρσι, στη μεγάλη μόνο διαδρομή, θα υπάρχει κατηγορία ομάδων.Φτιάξτε την ομάδα σας και οι τρεις καλύτεροι χρόνοι θα βγάλουν το συνολικό χρόνο και την κατάταξη της ομάδας. Απονομές θα γίνονται στις τρεις πρώτες ομάδες κάθε αγώνα αλλά και στο τέλος της σειράς θα βραβευτούν οι τρεις καλύτερες ομάδες του Κυπέλου.

Το κόστος συμμετοχής ορίζεται στα 15 ευρώ για τη μεγάλη διαδρομή και στα 12 ευρώ για τη μικρή διαδρομή. Στο κόστος περιλαμβάνεται το ΦΠΑ 24% καθώς και οι εξής παροχές:υδροδοσία στη διάρκεια του αγώνα, ανάγλυφο μετάλλιο τερματισμού, υπηρεσίες χρονομέτρησης, ιατρικές υπηρεσίες (Ιατρός-ασθενοφόρο), υπηρεσίες πρώτων βοηθειών και διάσωσης, ηλεκτρονικό αναμνηστικό και σνακ στον τερματισμό.

Αν δηλώσετε ως ομάδα και η ομάδα σας έχει πάνω από πέντε μέλη το κόστος συμμετοχής γίνεται 12 ευρώ για τη μεγάλη και 9 ευρώ για τη μικρή διαδρομή. Για το πώς θα δηλώσετε συμμετοχή ως ομάδα στείλτε στο info@trailpro.gr τα στοιχεία του υπεύθυνου της ομάδας και θα επικονωνήσουμε μαζί σας για τις λεπτομέρειες εγγραφής.

Σεβόμενοι το οικονομικό πρόβλημα που πολλοί φίλοι αντιμετωπίζουν, οι έχοντες κάρτα ανεργίας του ΟΑΕΔ σε ισχύ να έχουν μειωμένο κόστος συμμετοχής το οποίο ορίζεται στα 10 ευρώ για τη μεγάλη και στα 5 ευρώ για τη μικρή διαδρομή.

Η οργανωτική επιτροπή

Image

Το πρόγραμμα την ημέρα του αγώνα έχει ως εξής:

08.30-10.30 : Παραλαβή αριθμών από τη γραμματεία η οποία θα βρίσκεται στην οδό Αμαδρυάδων, Πλατεία Σεμέλης στον Διόνυσο.

10.45           : Τεχνική ενημέρωση.

11.00           : Εκκίνηση της μεγάλης διαδρομής

11.15           : Εκκίνηση της μικρής διαδρομής     

11.50           : Τερματισμός πρώτων αθλητών μικρής διαδρομής.

11.55           : Τερματισμός πρώτων αθλητών μεγάλης διαδρομής.

13.30           : Απονομές νικητών ανά κατηγορία και νικητών του Κυπέλλου.

Παρακαλούμε να σεβαστείτε τους μόνιμους κατοίκους προσέχοντας που θα αφήσετε το αυτοκίνητό σας ώστε να μη δημιουργήσουμε κυκλοφοριακό πρόβλημα.

Αφήστε για λίγο ότι σας στεναχωρεί, φέρτε μαζί την καλή σας διάθεση και ελάτε να χαρούμε όλοι μαζί ακόμη μία γιορτή του ορεινού τρεξίματος.

ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ

ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ

ΠΑΡΟΧΕΣ

ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ
Την Χρονομέτρηση της σειράς αγώνων Salomon Mountain Cup έχει αναλάβει η εταιρία CHRONOSYSTEMS, με τα πιστοποιημένα συστήματα χρονομέτρησης CHRONOTRACK.
ΑΝΑΓΛΥΦΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν αναμνηστικό ανάγλυφο μετάλλιο το οποίο  έχει κατασκευάσει η εταιρία CHRONOSYSTEMS

ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ
Ολοι οι συμμετέχοντες που θα λάβουν μέρος στην σειρά αγώνων θα πρέπει να έχουν κάνει όλες τις απαιτούμενες ιατρικές εξετάσεις . Παρόλα αυτά στην διαδρομή του αγώνα αλλά και στην εκκίνηση/τερματισμό θα υπάρχουν διασώστες.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ
Επαγγελματίας φωτογραφος θα σας προσφερει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ γωτογραφίες τόσο από τον τερματισμό αλλά και κατα μήκος της διαδρομής
ΕΠΑΘΛΑ-ΑΠΟΝΟΜΕΣ
Στη μεγάλη διαδρομή θα υπάρχουν έξι κατηγορίες αθλητών: Ανδρών Α1 (18-29), Ανδρών Α2 (30-39), Ανδρών Α3 (40-49), Ανδρών Α4 (50+), Γυναικών Γ1 (18-39) και Γυναικών Γ2 (40+). Στη μικρή διαδρομή θα υπάρχουν δύο κατηγορίες, Ανδρών και Γυναικών.
ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ
Στη διαδρομή των 11χλμ και μόνο θα υπάρξει σταθμός ανεφοδιασμού που θα προσφέρει Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Βίκος» προσφορά της πλέον γνωστής και καταξιωμένης ελληνικής εταιρείας στο χώρο των εμφιαλωμένων νερών.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΑΓΩΝΑ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Ο χώρος εκκίνησης του αγώνα βρίσκεται επί της οδού Αμαδρυάδων, στην Πλατεία Σεμέλης στον Διόνυσο.

 

Αν έρχεστε με δικό σας μέσο από την οδό Κηφησίας

Ανεβαίνοντας με κατεύθυνση  προς Κηφησιά περνάτε διαδοχικά τις περιοχές, Νέα Ερυθραία (Λεωφόρος Ελ. Βενιζέλου), Εκάλη (Λεωφόρο Θησέως) και μόλις συναντήσετε ταμπέλα προς Διόνυσο στρίβετε δεξιά στη Λεοφόρο Διονύσου. Περνάτε δεξιά σας την Πλατεία Λάτση, την Πλατεία Παπαφλέσσα και στο τέταρτο στενό βρίσκετε κάθετα την οδό Αμαδρυάδων όπου στριβετε δεξιά και μετά από λίγο θα βρείτε την Πλατεία Σεμέλης όπου βρίσκεται ο χώρος εκκίνησης-τερματισμού.

 

Αν έρχεστε με δικό σας μέσο από την Εθνική οδό

Ανεβαίνετε την ΕΟ Αθηνών-Λαμίας με κατεύθυνση προς Λαμία. Στη γέφυρα της Βαρυμπόμπης κάνετε δεξιά και στο τέλος του δρόμου βρίσκετε κάθετα την οδό Αγ. Σαράντα όπου στρίβετε αριστερά. Στό τέλος του δρόμου βρίσκετε την Λεωφόρο Θησέως όπου στρίβετε πάλι αριστερά και πλεόν ακολουθείτε τις παραπάνω οδηγίες.

 

Αν χρησιμοποιήσετε ΜΜΜ

Η αφετηρία της γραμμής λεωφορείων ΟΑΣΑ 536 ΖΗΡΙΝΕΙΟ-ΔΙΟΝΥΣΟΣ, βρίσκεται πάνω από το ΚΑΤ στην οδο Γρ. Λαμπράκη και Λ. Κηφησίας.

Κατεβαίνετε στην στάση Αμαρυλίδων επί της Λεωφόρου Διονύσου, στρίβετε δεξία στην οδό Αμαρυλίδων και μετά από 300 μέτρα φτάνετε στο χώρο εκκίνησης.

 

GOOGLE MAPS

ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Client 1

ΧΟΡΗΓΟΙ

Client 1
Client 1

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Image
Image
Image
Image

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
Client 1
fitnessvibe
Client 1
Client 1
smilestories
Client 1