Λίγες μέρες έμειναν για τον τρίτο και τελευταίο αγώνα της σειράς Salomon Mountain Cup που θα γίνει στην Πεντέλη-Διόνυσο.

dt

Πεντέλη 8/3/2020

Λίγες μέρες έμειναν για τον τρίτο και τελευταίο αγώνα της σειράς Salomon Mountain Cup που θα γίνει στην Πεντέλη-Διόνυσο.

Οι εγγραφές στην ιστοσελίδα και στο κατάστημα Salomon Store έκλεισαν και σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας. Τονίζουμε πως την ημέρα του αγώνα δεν γίνονται εγγραφές και θα σας παρακαλούσαμε να επιβεβαιώσετε ότι το όνομά σας βρίσκεται στη λίστα συμμετεχόντων που θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του αγώνα, www.trailpro.gr την Παρασκευή 6/3. Σε αντίθετη περίπτωση σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Τον αριθμό συμμετοχής σας μπορείτε να παραλάβετε το Σάββατο 7/3 από τις 10.30 έως τις 14.00, από το κατάστημα Salomon Store που βρίσκεται Κολοκοτρώνη 8, Κηφισιά, 145 62, τηλέφωνο επικοινωνίας 210 80 16 383 ενώ για τους συμμετέχοντες έως το Σάββατο θα υπάρχει επιπλέον έκπτωση 10% στις προσφορές του καταστήματος. Όσους δεν εξυπηρετεί το κατάστημα θα μπορούν να παραλάβουν τον αριθμό τους από την γραμματεία του αγώνα την Κυριακή πριν την εκκίνηση.

Λόγω του μεγάλου αριθμού συμμετεχόντων θα σας παρακαλούσαμε για την έγκαιρη προσέλευσή σας στη γραμματεία το πρωί της Κυριακής ώστε να μη δημιουργηθεί συνωστισμός, να έχετε χρόνο να αφήσετε το αυτοκίνητό σας, να κάνετε το απαραίτητο ζέσταμα και να είστε χαλαροί πριν την εκκίνηση ώστε να απολαύσετε τον αγώνα σας. Απαραίτητη προϋπόθεση για την παραλαβή του πακέτου συμμετοχής, να έχετε μαζί το αποδεικτικό κατάθεσης και την ταυτότητά σας.

Παρακαλούμε να προσέξετε πολύ που θα παρκάρετε το αυτοκίνητό σας. Ο χώρος εκκίνησης-τερματισμού είναι σε κατοικημένη περιοχή και πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί ώστε να μη δημιουργήσετε πρόβλημα εμποδίζοντας τους μόνιμους κάτοικους της περιοχής.

Ο καιρός αν και λίγο νωρίς για ακριβής πρόγνωση, φαίνεται να είναι συννεφιασμένος, θερμοκρασία 10 βαθμούς και Νότιους ανέμους έντασης 3 μποφόρ.

Οι εκκινήσεις των δύο διαδρομών θα γίνουν με διαφορά 15 λεπτών ώστε να αποφύγουμε, όσο αυτό είναι δυνατό, τον συνωστισμό στην είσοδο του πρώτου μονοπατιού.

Το πρόγραμμα την ημέρα του αγώνα έχει ως εξής:

08.30-10.30 : Παραλαβή αριθμών από τη γραμματεία η οποία θα βρίσκεται στην οδό Αμαδρυάδων, Πλατεία Σεμέλης στον Διόνυσο (Προσοχή: σε κάποιους χάρτες η περιοχή αναφέρεται και ως Δροσιά).

10.45           : Τεχνική ενημέρωση.

11.00           : Εκκίνηση της μεγάλης διαδρομής

11.15           : Εκκίνηση της μικρής διαδρομής     

11.50           : Τερματισμός πρώτων αθλητών μικρής διαδρομής.

11.55           : Τερματισμός πρώτων αθλητών μεγάλης διαδρομής.

13.30           : Απονομές νικητών ανά κατηγορία και νικητών του Κυπέλλου.

Ξεχάστε για λίγες ώρες ότι σας στεναχωρεί, φέρτε την θετική σας ενέργεια και ελάτε να χαρούμε όλοι μαζί ακόμη μία γιορτή του ορεινού τρεξίματος.

Η οργανωτική επιτροπή      

Salomon Mountain Cup Πεντέλη 2020

dt

Πεντέλη 8/3/2020

Οι ετοιμασίες συνεχίζονται για τον τρίτο και τελευταίο αγώνα της σειράς Salomon Mountain Cup 2020 που θα γίνει στην Πεντέλη-Διόνυσο την Κυριακή 8 Μαρτίου.

Οι δύο διαδρομές δεν αφήνουν κανέναν αδιάφορο αφού εναλλάσσονται μεταξύ χωματόδρομων και όμορφων δασωμένων μονοπατιών ενώ περνάνε από τα παλιά λατομεία της περιοχής στα οποία έχει γίνει ανάπλαση του χώρου με αποτέλεσμα να υπάρχουν σημεία πολύ υψηλής αισθητικής!

Η μεγάλη διαδρομή έχει μήκος 10,5 χλμ και 660 μέτρα θετικής υψομετρικής διαφοράς. Γενικά χαρακτηρίζεται εύκολη και γρήγορη αφού οι πρώτοι αθλητές χρειάζονται περίπου 53’ για την ολοκλήρωσή της αλλά σε σύγκριση με τις δύο προηγούμενες έχει κάποια κομμάτια που είναι τεχνικά και πιο συγκεκριμένα το ανηφορικό κομμάτι μετά τον σταθμό Βίκος – High 5 όπου θα υπάρχει νερό και ισοτονικό, καθώς και το τελευταίο κατηφορικό μονοπάτι πριν τον τερματισμό. Θεωρείται όμως ιδανική για νέους αθλητές στο χώρο του βουνού καθώς τους δίνεται η ευκαιρία να δουν σε μικρογραφία συνθήκες που υπάρχουν στους μεγάλους ορεινούς αγώνες.

Η μικρότερη διαδρομή έχει μήκος 6,5 χλμ και 300 μέτρα θετικής υψομετρικής διαφοράς.

Εδώ δεν υπάρχει το τεχνικό μονοπάτι στην κατάβαση, αφού το τελευταίο κομμάτι είναι ασφάλτινο, ώστε να μην τρομάζει τους νεοεισερχόμενους στο χώρο.

Social Media Share

Οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνουν μέχρι και την Τρίτη 3/3 στο κατάστημα Salomon Store που βρίσκεται Κολοκοτρώνη 8, Κηφισιά, 145 62, τηλέφωνο επικοινωνίας 210 80 16 383 ενώ όσοι δηλώσουν συμμετοχή στο κατάστημα μας θα έχουν 10% επιπλέον έκπτωση από τις υπάρχουσες προσφορές.

Ηλεκτρονικά μπορείτε να δηλώσετε στην ιστοσελίδα του αγώνα www.trailpro.gr όπου θα δείτε και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τις διαδρομές, τον τρόπο πρόσβασης και το πρόγραμμα του αγώνα.

Υπενθυμίζουμε πως την ημέρα του αγώνα δε γίνονται νέες εγγραφές.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην προετοιμασία σας

Η οργανωτική επιτροπή      

Salomon Mountain Cup Πάρνηθα 2020 - Μεταγωνιστικό Δελτίο τύπου

dt

Πάρνηθα 10/02/20

Με εκπληκτικές για την εποχή καιρικές συνθήκες ολοκληρώθηκε και ο δεύτερος αγώνας της σειράς Salomon Mountain Cup στην αγαπημένη μας Πάρνηθα.

Μία υπέροχη, ηλιόλουστη μέρα με ιδανική θερμοκρασία και άπνοια ήταν οι τέλειες  συνθήκες για χειμωνιάτικο αγώνα ενώ το έδαφος, παρά τις χιονοπτώσεις των προηγούμενων ημερών, ήταν λασπωμένο τόσο όσο χρειαζόταν ώστε να είναι η διαδρομή ευχάριστη χωρίς να είναι επικίνδυνη.

Μετά την απαραίτητη τεχνική ενημέρωση, δόθηκε η εκκίνηση των δύο διαδρομών με διαφορά 15 λεπτών ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός στο πρώτο μονοπάτι.

Η ομάδα της Πολιτικής Προστασίας Κρυονερίου ήταν παντού εξασφαλίζοντας την ασφάλεια των συμμετεχόντων όπως και η ομάδα του ΕΕΣ Νέας Σμύρνης οι οποίοι ευτυχώς δε χρειάστηκαν για κάποιο σοβαρό περιστατικό αφού μόνο γρατζουνιές είχαν να αντιμετωπίσουν.

Τα νερά και αναψυκτικά Βίκος, το ισοτονικό της High 5 και το απαραίτητο φρούτο φρόντιζαν για την άμεση ενυδάτωση μετά τον τερματισμό των αθλητών ενώ ο Dj Pappas φρόντιζε να μας ανεβάζει τη διάθεση και να μας κρατάει ζεστούς με τις  εξαιρετικές μουσικές επιλογές του.

Στη μεγάλη διαδρομή των 11 χλμ ο Γιώργος Διαλεκτός (Salomon Hellas) κάνοντας μία ελεγχόμενα γρήγορη κούρσα τερμάτισε πρώτος με χρόνο 46.28’’ ενώ μαζί τερμάτισαν οι Γιώργος Λουφέκης (L-Crew) και  Χρήσος Αγνουσιώτης (The Runners Project) με χρόνο 48.30’’ κλείνοντας την τριάδα της γενικής κατάταξης ανδρών.

Στη γενική γυναικών πρώτη τερμάτισε η Φωτεινή Κολόκα (Salomon Hellas)  με χρόνο 1.00.27’’, δεύτερη η Ζωή Σταμούλη (Dynafit Hellas) με χρόνο 1.01.01’’ και τρίτη η Στεφανί Πίσση με χρόνο 1.03.12’’

 

Στη μικρότερη διαδρομή των 5,5 χλμ είχαμε έντονο συναγωνισμό όπου επικράτησε ο Ανδρέας Μανετάς (ΌΤΙ ΝΑΝΑΙ) με χρόνο 27.29’’, δεύτερος ο Άγγελος Κατσούλης (CGS Triathlon Team) με χρόνο 27.35’’  και τρίτος ο Δημήτρης Πετικίδης (ΑΜΕΙΝΙΑΣ Ο ΠΑΛΛΗΝΕΥΣ)  με χρόνο 27.40’’ ενώ στις γυναίκες πρώτη τερμάτισε η Δέσποινα Τσουκνάκη ΑΓΣ ΤΟ ΟΙΟΝ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ)με χρόνο 31.22’’, δεύτερη η Δήμητρα Ψηλού (Tsoumeleka Accepted)με χρόνο 32.25’’ και τρίτη η Μόνικα Κομνηνού με χρόνο 32.31’’.

Στην κατηγορία των Ομάδων πρώτη η My Athlete-Chozen Team (Ηλίας-Παρούτογλου-Καρυκάς), δεύτερη η The Runners Project (Αγνουσιώτης-Καλλιμάνης-Τσαπρούνης) και στην τρίτη θέση η Mad Goats (Μοσχονάς Π.-Μοσχονάς Γ-Βούλγαρης).

Μπορείτε να δείτε τα αναλυτικά τα αποτελέσματα γενικής και ανά κατηγορία

 http://results.chronosystems.gr/results.aspx?CId=16252&RId=3004&EId=1

Φωτογραφίες σας θα βρείτε https://www.facebook.com/Salomon-Mountain-Cup-263013400760605/?ref=br_tf&epa=SEARCH_BOX

Οι τυχεροί της κλήρωσης των δώρων και των παροχών των υποστηρικτών του αγώνα είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα του αγώνα www.trailpro.gr  

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον τρίτο και τελευταίο αγώνα της φετινής σειράς, στην Πεντέλη στις 8 Μαρτίου, σε μία μοναδικής αισθητικής διαδρομή όπου θα βγουν και οι νικητές του Κυπέλλου οι οποίοι θα βραβευτούν ξεχωριστά.

Την εγγραφή σας μπορείτε να κάνετε στο κατάστημα Salomon Store που βρίσκεται Κολοκοτρώνη 8, Κηφισιά, 145 62, τηλέφωνο επικοινωνίας 210 80 16 383 και στην ιστοσελίδα www.trailpro.gr   όπου μπορείτε επίσης να ενημερωθείτε για τα τεχνικά στοιχεία των δύο διαδρομών αλλά και όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν τον αγώνα όπως τους κανονισμούς, την πρόσβαση στο χώρο εκκίνησης, κλπ.

Σας ευχόμαστε καλή συνέχεια στην προετοιμασία σας.

Η οργανωτική επιτροπή

Salomon Mountain Cup Πάρνηθα 2020 , The Hope Runners - Δρομείς Ελπίδας

dt

Πάρνηθα 10/02/20

Στον δεύτερο αγώνα της σειράς Salomon Mountain Cup στην Πάρνηθα, είχαμε για πρώτη φορά  μία πολύ ξεχωριστή συμμετοχή για την οποία θα θέλαμε να κάνουμε ειδική αναφορά.

Μιλάμε για την συμμετοχή ενός παιδιού με ειδικές ανάγκες το οποίο με ειδικό αμαξίδιο συμμετείχε στη μεγάλη διαδρομή των 11 χλμ του αγώνα!

“Πιλότος” ο Δημήτρης Γλυκός και συνοδοί του οι The Hope Runners - Δρομείς Ελπίδας οι οποίοι κατέβαλαν τεράστια προσπάθεια σε μία διαδρομή με πολλά μονοπάτια, πολύ στενή σε αρκετά σημεία, πυκνή βλάστηση σε κάποια άλλα, μπόλικη λάσπη που γλιστρούσε επικίνδυνα στα κατηφορικά κομμάτια, αρκετά μεγάλα νεροφαγώματα και δύο περάσματα ποταμιών!

Τίποτα από τα παραπάνω δεν εμπόδισε την ομάδα να ολοκληρώσει την προσπάθεια και να τερματίσουν σε περίπου 3 ώρες λαμβάνοντας το ποιο ζεστό χειροκρότημα των συναθλητών αλλά και των παρευρισκόμενων στο χώρο.

  

Ο Δημήτρης και η παρέα του μας έδωσαν ένα μάθημα ζωής.

Με το ψυχικό τους μεγαλείο μας διδάσκουν ότι καθημερινά γίνονται μικρά θαύματα, αξίζουν το θαυμασμό μας και πρέπει να τους ευχαριστούμε για το παράδειγμά που μας δίνουν.

Αν «ακούσουμε» το μάθημά τους, θα δούμε τη ζωή με αισιοδοξία και θα καταλάβουμε ότι ο  αγώνας και η προσπάθεια για το καλύτερο δεν πρέπει να σταματάει ποτέ!

Ο Δημήτρης και οι φίλοι του «Δρομείς Ελπίδας» είναι προσκεκλημένοι και στον επόμενο αγώνα της σειράς στις 8 Μαρτίου ο οποίος είναι και ο τελευταίος για φέτος.

Ελπίζουμε το παράδειγμα του Δημήτρη να ακολουθήσουν και άλλες ομάδες, εμείς με τη σειρά μας θα κάνουμε ότι είναι δυνατό ώστε να διευκολύνουμε και να προβάλλουμε την προσπάθεια τους.

Η οργανωτική επιτροπή

ΔΤ SALOMON MOUNTAIN CUP Πάρνηθα , Τελευταίες οδηγίες

dt

Πάρνηθα 9/2/2020

Λίγες μέρες πριν τον δεύτερο αγώνα της σειράς Salomon Mountain Cup που θα γίνει στην Πάρνηθα και οι προετοιμασίες συνεχίζονται ώστε να σας προσφέρουμε μία ξεχωριστή αγωνιστική εμπειρία σε μία παραμυθένια δασική διαδρομή, που θα σας κάνει να μην πιστεύετε ότι βρίσκεστε μόνο 30 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας!

Οι εγγραφές στην ιστοσελίδα και στο κατάστημα Salomon Store έκλεισαν και σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.

Τονίζουμε πως την ημέρα του αγώνα δεν γίνονται εγγραφές και θα σας παρακαλούσαμε να επιβεβαιώσετε ότι το όνομά σας βρίσκεται στη λίστα συμμετεχόντων που θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του αγώνα, www.trailpro.gr την Παρασκευή 7/2. Σε αντίθετη περίπτωση σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Τον αριθμό συμμετοχής σας μπορείτε να παραλάβετε το Σάββατο 8/2 από τις 10.30 έως τις 14.00, από το κατάστημα Salomon Store που βρίσκεται Κολοκοτρώνη 8, Κηφισιά, 145 62, τηλέφωνο επικοινωνίας 210 80 16 383 ενώ για τους συμμετέχοντες την Παρασκευή 7/2 και το Σάββατο 8/2 θα υπάρχει επιπλέον έκπτωση 10% στις προσφορές του καταστήματος.

Επίσης για πρώτη φορά θα υπάρχει η δυνατότητα να αγοράσετε τα αγαπημένα σας αξεσουάρ με έκπτωση 25% από το περίπτερο της Salomon που θα βρίσκεται στην εκκίνηση του αγώνα.

Όσους δεν εξυπηρετεί η παραλαβή από το κατάστημα θα μπορούν να παραλάβουν τον αριθμό τους από την γραμματεία του αγώνα την Κυριακή πριν την εκκίνηση.

Λόγω του μεγάλου αριθμού συμμετεχόντων θα σας παρακαλούσαμε για την έγκαιρη προσέλευσή σας στη γραμματεία το πρωί της Κυριακής ώστε να μη δημιουργηθεί συνωστισμός, να έχετε χρόνο να αφήσετε το αυτοκίνητό σας, να κάνετε το απαραίτητο ζέσταμα και να είστε χαλαροί πριν την εκκίνηση ώστε να απολαύσετε τον αγώνα σας. Απαραίτητη προϋπόθεση για την παραλαβή του πακέτου συμμετοχής, να έχετε μαζί το αποδεικτικό κατάθεσης και την ταυτότητά σας.

Παρακαλούμε να προσέξετε που θα αφήσετε το αυτοκίνητό σας ώστε να μην υπάρξουν τα περσινά προβλήματα όπου κλήθηκε η τροχαία από οδηγούς λεωφορείων που δεν μπορούσαν να περάσουν με αποτέλεσμα να κοπούν πολλές κλήσεις!

Ακολουθείστε τις οδηγίες των ανθρώπων της οργάνωσης οι οποίοι βρίσκονται εκεί για να σας βοηθήσουν και να κάνουν τη ζωή όλων μας ευκολότερη και συγκεκριμένα των εθελοντών της Πολιτικής Προστασίας Κρυονερίου οι οποίοι θα σας υποδεικνύουν τους κατάλληλους χώρους και θα σας υποδείξουν να σταθμεύσετε από τη μία μεριά του δρόμου ο οποίος είναι διπλής κατεύθυνσης.

Η πρόγνωση του καιρού δείχνει ότι θα έχουμε καλές συνθήκες για αγώνα, με αραιή συννεφιά, άπνοια αλλά αρκετό κρύο με τη μέση θερμοκρασία στους 2 βαθμούς ενώ οι βροχές των τελευταίων ημερών έχουν δημιουργήσει μία διαδρομή με πολλά νερά, ιδανική για πολύ παιχνίδι!

Οι εκκινήσεις των δύο διαδρομών θα γίνουν με διαφορά 15 λεπτών ώστε να αποφύγουμε, όσο αυτό είναι δυνατό, τον συνωστισμό στην είσοδο του πρώτου μονοπατιού.

Το πρόγραμμα την ημέρα του αγώνα έχει ως εξής:

08.30-10.15 : Παραλαβή αριθμών από τη γραμματεία

10.45           : Τεχνική ενημέρωση.

11.00           : Εκκίνηση της μεγάλης διαδρομής.

11.15           : Εκκίνηση της μικρής διαδρομής.

11.45           : Τερματισμός πρώτων αθλητών μικρής διαδρομής.

11.55           : Τερματισμός πρώτων αθλητών μεγάλης διαδρομής.

13.30           : Απονομές δώρων στους νικητές της κλήρωσης

13.45           : Απονομές νικητών ανά κατηγορία.

Αφήστε για λίγο ότι σας στεναχωρεί, φέρτε μαζί την καλή σας διάθεση και ελάτε να χαρούμε όλοι μαζί ακόμη μία γιορτή του ορεινού τρεξίματος.

Η οργανωτική επιτροπή