Δελτίου Τυπου Salomon Mountain Cup Πάρνηθα 2017

 

 

 

Πάρνηθα 5/3/2017

 

Λίγες μέρες έμειναν για τον τρίτο και τελευταίο αγώνα του Salomon Mountain Cup και οι προετοιμασίες συνεχίζονται ώστε να σας προσφέρουμε μία ξεχωριστή αγωνιστική εμπειρία σε μία παραμυθένια διαδρομή μέσα στο δάσος απέναντι από τα Βασιλικά κτήματα, που θα σας κάνει να μην πιστεύετε ότι βρίσκεστε μόνο 30 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας!

 

Οι χορηγοί και υποστηρικτές της σειράς, όπως και στους προηγούμενους αγώνες, θα προσφέρουν πλούσια δώρα με κλήρωση.

Ο καιρός αν και λίγο νωρίς για ακριβής πρόγνωση, φαίνεται καλός, με αραιή συννεφιά, σχετική άπνοια και μέση θερμοκρασία τους 12 βαθμούς.

 

Οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνουν μέχρι και την Τετάρτη 1/3 και μόνο στην ιστοσελίδα του αγώνα  www.trailpro.gr αφού στα καταστήματα οι εγγραφές γίνονται μέχρι και σήμερα το βράδυ.

 

Όλοι οι συμμετέχοντες, θα παραλάβετε καινούργιο αριθμό συμμετοχής. Το πακέτο συμμετοχής σας μπορείτε να το παραλάβετε από το κατάστημα που δηλώνετε στην αίτηση συμμετοχής σας, την Παρασκευή 3/3 από τις 18.00 έως τις 20.00 και το Σάββατο 4/3 από τις 11.00 έως τις 14.00. Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορέσετε να πάτε στο κατάστημα που έχετε επιλέξει θα παραλάβετε το πακέτο συμμετοχής σας από τη γραμματεία στον πριν την εκκίνηση των αγώνων.

Όσοι δε μπορέσετε να παραλάβετε το πακέτο συμμετοχής σας από το Σάββατο και λόγω του μεγάλου αριθμού συμμετεχόντων θα σας παρακαλούσαμε για την έγκαιρη προσέλευσή σας στη γραμματεία το πρωί της Κυριακής στο χώρο εκκίνησης που βρίσκεται στη θέση Πλάτανος στους πρόποδες της Πάρνηθας (λεπτομερείς οδηγίες πρόσβασης θα βρείτε στη σελίδα του αγώνα www.trailpro.gr ) ώστε να έχετε χρόνο να αφήσετε το αυτοκίνητό σας, να απολαύσετε το ζεστό ρόφημα προσφορά της διοργάνωσης που θα μας φτιάξει το καφέ Limit Up, να κάνετε το απαραίτητο ζέσταμα και να είστε χαλαροί πριν την εκκίνηση ώστε να απολαύσετε τον αγώνα σας.

 

Οι εκκινήσεις των δύο διαδρομών θα γίνουν με διαφορά 15 λεπτών ώστε να αποφύγουμε, όσο αυτό είναι δυνατό, τον συνωστισμό στην είσοδο του πρώτου μονοπατιού.

Το πρόγραμμα την ημέρα του αγώνα έχει ως εξής:

07.30-09.30 : Παραλαβή αριθμών από τη γραμματεία στο χώρο εκκίνησης.

09.45           : Τεχνική ενημέρωση.

10.00           : Εκκίνηση της μεγάλης διαδρομής

10.15           : Εκκίνηση της μικρής διαδρομής     

10.50           : Τερματισμός πρώτων αθλητών μικρής διαδρομής.

10.55           : Τερματισμός πρώτων αθλητών μεγάλης διαδρομής.

13.00           : Απονομές νικητών ανά κατηγορία και νικητών του Κυπέλλου.

 

Παρακαλούμε να σεβαστείτε τις υποδείξεις των εθελοντών της Πολιτικής Προστασίας Κρυονερίου οι οποίοι θα σας υποδείξουν που θα αφήσετε το αυτοκίνητό σας ώστε να μη δημιουργήσουμε κυκλοφοριακό πρόβλημα.

 

Αφήστε για λίγο ότι σας στεναχωρεί, φέρτε μαζί την καλή σας διάθεση και ελάτε να χαρούμε όλοι μαζί ακόμη μία γιορτή του ορεινού τρεξίματος.

 

 

 

Η οργανωτική επιτροπή