Δελτίο Τύπου Κρυονέρι 14/1/2018

sc

Κρυονέρι 14/1/18

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο πρώτος αγώνας της σειράς Salomon Mountain Cup στο Κρυονέρι. Ο αγώνας που έχει γίνει θεσμός για την περιοχή, τιμούν με την παρουσία τους εκατοντάδες αθλητές και αποτελεί μία γιορτή του ορεινού τρεξίματος.

Ο καιρός ήταν καθαρά χειμωνιάτικος με αέρα και χιονόνερο αλλά αυτό δεν πτόησε τους 550 συμμετέχοντες που πραγματικά απόλαυσαν την λασπωμένη και με πολλά νερά διαδρομή.

Μετά την απαραίτητη τεχνική ενημέρωση, δόθηκε η εκκίνηση της μεγάλης διαδρομής των 15 χλμ και δεκαπέντε λεπτά αργότερα η μικρότερη διαδρομή των 9 χλμ ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός μέσα στο μονοπάτι.

Στο σταθμό ανεφοδιασμού (μόνο στη μεγάλη διαδρομή) η Βίκος και High5 πρόσφεραν νερό και ισοτονικό υποστηρίζοντας ενεργειακά την προσπάθεια των αθλητών.

Η ομάδα της Πολιτικής Προστασίας Κρυονερίου βρισκόταν παντού εξασφαλίζοντας την ασφάλεια των συμμετεχόντων καθώς και οι διασώστες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού του τμήματος Νέας Σμύρνης.

Τα χαρούμενα πρόσωπα στη γραμμή του τερματισμού αποτύπωναν με τον καλύτερο τρόπο τη διάθεση των συμμετεχόντων.

Μέχρι την ολοκλήρωση του αγώνα και την αναμονή των αποτελεσμάτων, για τη μερική αναπλήρωση της χαμένης ενέργειας προσφέρθηκαν σε όλους φρούτα και αλμυρά σνακ στο φιλόξενο καφέ Limit up ενώ η μπύρα Amstel Free και το ενεργειακό ρόφημα Tranquini φρόντισαν για την απαραίτητη ενυδάτωση.

Νικητές γενικής, στη μεγάλη διαδρομή, ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος-Salomon Hellas με χρόνο 56.50’’ στους άντρες και η Βασιλική Τζήμα-ΟΑΚ ΑΙΓΙΝΑΣ με χρόνο 1.19.25’’στις γυναίκες ενώ αντίστοιχα στη μικρή διαδρομή ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου-TOP GYM με χρόνο 43.53’’ και η Δέσποινα Τσουκνάκη-ΑΓΣ ΤΟ ΟΙΟΝ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ με χρόνο 48.47’’.

Στην κατηγορία ομάδων, πρώτη θέση για την Salomon Hellas, στη δεύτερη θέση η The Runners Project και στην τρίτη θέση η Marathon Club Dynafit Greece.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα έγιναν οι κληρώσεις όπου 22 τυχεροί κέρδισαν δώρα και παροχές των χορηγών και υποστηρικτών των αγώνων. Η σχετική λίστα είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του αγώνα www.trailpro.gr καθώς και τα αναλυτικά αποτελέσματα.

Σας ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξη και συμμετοχή σας και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον δεύτερο αγώνα της σειράς στην Πάρνηθα-Βασιλικά κτήματα στις 11 Φεβρουαρίου σε μία διαδρομή «παιδική χαρά»!

Η οργανωτική επιτροπή